Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Πατατοσαλατα

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλο πατατουλες νεας εσοδειας κατα προτιμηση
  • 2 κουταλιες σουπας τσαιβς ή κρεμμυδακια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα με κάππαρη
  • αλάτι

Για τη μαγιονέζα με κάππαρη.

  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές σούπας κάππαρη
  • 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
  • αλάτι
  • λίγες σταγόνες σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα βάζετεκρύο νερό,αλάτι,τις πατατούλες με τη φλούδα τους και τις βράζετε μέχρι να μαλακώσουν.Τις στραγγίζετε,τις αφήνετε λίγο να κρυώσουν και τις καθαρίζετε.
  • Αναμιγνύετε όλα τα υλικά για τη μαγιονέζα μέσα σε ένα μπολ.Ρίχνετε μέσα τις πατατούλες,ανακατεύτε να πάει παντού η μαγιονέζα,πασπαλίζετε τη πατατοσαλάτα με τα τσάιβς και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: