Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Σουβλακια πικαντικα

Για 4 φιλους.Χρονος προετοιμασιας 40 λεπτα

Υλικα
  • 500 γραμ. στηθος κοτοπουλου κομμενο σε λωριδες
  • 1/2 φλιτζ. μαγιονεζα Hellmans Real
  • 1/4 φλιτζ. ελαιολαδο
  • 2 σκελιδες σκορδο
  • 1 μικρο κρεμμυδι
  • 1/4 φλιτζ. φυλλα κολιαντρου
  • 1 κουταλια κοκκινες καυτερες πιπεριες ψιλοκομμενες
  • 1 φλιτζ. ψιλοκομμενη ντοματα (συσκευασμενη)
  • 1 κουταλια ζαχαρη

Εκτελεση

1.Αναμειγνυουμε στο μπλεντερ ελαιολαδο,κρεμμυδι,κολιαντρο,καυτερες πιπεριες,ντοματα,ζαχαρη και σκορδο.

2.Αναμειγνυουμε καλα τη μαγιονεζα με μια κουταλια απο το μειγμα του ελαιολαδου και τη βαζουμε στο ψυγειο.

3.Περναμε τις λωριδες κοτοπουλου σε 8 μεγαλα καλαμακια και τα αλειφουμε με το μειγμα ελαιολαδου.

4.Ψηνουμε τα σουβλακια στο γκριλ και τα σερβιρουμεμε την κρυα σος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: